SECTII > SECTIA TINERET-ADULTI > IMPRUMUT
Secţia de împrumut pentru tineret-adulţi
          
          Secţia Împrumut pentru Tineret-Adulţi din cadrul Bibliotecii Municipale Adjud, este situată la etajul instituţiei şi dispune de un fond de peste 24.000 de volume, cu acces liber la raft.  Pune la dispoziţia utilizatorilor, pentru împrumut la domiciliu, o bogată şi diversificată colecţie de cărţi din toate domeniile cunoaşterii şi este organizată sistematic-alfabetic.

          Fondul secţiei are caracter enciclopedic: lingvistică, pedagogie, religie, informatică, psihologie, logică, etică, etnografie, filozofie, economie, drept, sociologie, management, marketing, medicină, matematică, protecţia mediului înconjurător, industrii şi meserii, fizică, chimie, geografie, istorie, literatură romană, literatură universală, critică literară.
          
          Oferă  servicii de împrumut de documente la domiciliu pentru utilizatorii care au domiciliul stabil  în Adjud, precum şi din localităţile învecinate oraşului Adjud.
Indrumă şi orientează uttilizatorii la colecţiile cu acces liber la raft şi întocmeşte bibliografiile la cerere.
    
          Pune la dispoziţia cititorilor liste tematice de recomandare, de prezentare a ultimelor noutăţi intrate în colecţiile noastre, permament utilizatorii secţiei având posibilitatea să consulte raftul cu „Noutăţi editoriale” aflat în cadrul secţiei.

          Practică împrumutul interbibliotecar.

          Organizează activităţi de comunicare a colecţiilor sub formă de expoziţii, dezbateri, întâlniri cu autori, colocvii, simpozioane, activităţi de cunoaştere a bibliotecii, alte manifestări cultural-educative în colaborare cu sala de lectură tineret-adulţi.

          Secţia este deservită de către doi bibliotecari, în doua schimburi, de luni până vineri între orele 8:00-19:00.