SECTII > SECTIA COPII > SALA IMPRUMUT PENTRU COPII
Secţia de împrumut pentru copii

          Secţia pentru copii s-a înfiinţat în anul 1998 cu ocazia inaugurării noului sediu de bibliotecă pentru a veni în sprijinul intereselor de studiu ale cititorilor şcolari în mod special.
    
          Este situată la parterul instituţiei şi pune la dispoziţia copiilor un fond de aproximativ de 10.000 de volume ce acoperă toate domeniile răspunzând cerinţelor, preocupărilor cititorilor şi cerinţelor de lectură şi divertisment ale celor mici, fiind compatibilă cu bibliografia scolară, 100% cu acces liber la raft.
  
          Colecţiile sunt constituite din cărţi din domeniul literaturii române şi universale, din domeniul ştiinţei, şi sunt organizate tematic şi pe categorii de vărstă a copiilor. Deserveşte copii de la preşcolari până la vârsta de 14 ani.
Ofera servicii de împrumut de documente la domiciliu pentru utilizatorii care au domiciliul stabil în municipiul Adjud, precum şi în localităţile din vecinatatea municipiului Adjud.

         Secţia împrumut pentru copii organizează manifestări culturale specifice copiilor în colaborare cu sala de lectură pentru copii şi cu instituţiile şcolare şi prescolare din zonă.

          În cazul în care copii nu gasesc toate publicaţiile necesare, ei pot avea acces, pe baza „Permisului de intrare”, în celelalte secţii ale bibliotecii.